Bartenderbolagets vision

Bartenderbranschen är en väldigt bred bransch men med olika normer för vad som ska vara “mallen” för en bartender. Vår vision med Bartenderbolaget är att ligga i framkant och sätta normer för denna “mall” tillsammans MED BRANSCHEN.

Men hur gör man för att sätta upp riktlinjer och en “mall” för vad en bartender är? En sak som är väldigt viktigt är att lyssna på alla. Ung som gammal, anställd som chef, restaurangbar som cocktailbar, elev som instruktör eller hembrännare som leverantörer.Vad som drivit oss genom åren är att kunna se alla bartenders världen göra sin “grej” och sen får ta åt sig av den informationen.

Man ska alltid vara konstruktiv och kritisk men man ska vara det på rätt sätt, vad är det för drinkmeny, vilken teknik har bartendern, hur är baren roddad och hur gör han sin Old Fashioned. ALLTING för att kunna ta åt sig information och själv utöva det under sitt arbetspass. Vår vision är att vara den som är med och sätter “normen och mallen”.

Varför? För att vi lyssnar på ER!

 

banner-snow

Ett minne för livet

Vi vill att du ska få en gedigen bartenderutbildning, en härlig upplevelse och ett underbart minne för livet. Vårt mål är att du efter avslutad kurs ska ha tillräckligt med kunskaper för att jobba i en riktig bar.

Vi tittar och tar stor hänsyn till din personlighet, dina egenskaper och dina önskemål. Därefter utformar vi tillsammans en en plan för att du individuellt skall förbereda dig för den typ av bar som passar just dig bäst. Kursplanen är vår bibel och vi sticker ut hakan och vågar påstå att vi har den bästa. Baryrket har utvecklats snabbt de senaste tio åren och i dagens globala samhälle påverkar det även vår bransch. Det gäller att vara snabbfotad och flexibel till nya koncept och vi har insett barbranchens breda spektrum av många olika stilar och sätt att jobba på. Efter åtta års erfarenhet av utbildning och över 2000 examinerade elever har vi lagt ihop våra visioner, idéer och kunskaper till en kursplan skriven närmast i perfektion.

Kursplanen är alltså utformad efter år av kritiska ögon och studerande av att följa varenda bars rörelse, tanke och form. Kursplanen lär dig att senare naturligt komma in i en bar, kolla hur bartendern arbetar, se över utbudet och titta igenom drinkmenyn.

Med en effektiv inlärningsmedod tillsammans med ett ”utanför ramen tänkande så vill vi att du efter kursen i stort sett ska kunna gå in i vilken bar vart som helst i världen och anpassa dig efter just den baren.

Redo för ett minne för livet?

Klicka här för att boka din bartenderutbildning