Varför bli bartender med Bartenderbolaget?

Vårt brinnande intresse för branschen tillsammans med kärleken för utbildning och att jobba med människor. Varför vi själva är i denna bransch är människorna man möter, inte bara gästerna utan även kollegor i samma bransch.

Detta gjorde att det blivit en självklarhet att velat utveckla oss tillsammans med branschens framfart. Vi ligger alltid i framkant med hur barvärlden utvecklas och därför kan säga att vi utbildar framtidens bartenders. Innan vi tog fram iden att starta med egna utbildningar så hade vi redan utbildat över 2000 elever vilket gör att erfarenheten och utlärningen faller in naturligt.

Det viktigaste för oss; det är DU som väljer att gå våra utbildningar. Vi vill inte bara att DU ska få en bra utbildning utan en upplevelse, erfarenhet och ett minne rikare i livet.

Vårt samarbete med hela ICE nattklubb & Hotel Bugelhof koncernen gör hela din vistelse med oss till en mindblowing resa. Vi kan erbjuda skid- och brädåkning under de tider ni inte går i skolan. Vill man en dag ut och åka hundspann en dag eller varför inte hyra en skoter och besöka lederna en dag. Vi besöker under kursens gång olika barer i Sälen för att verkligen få se den breda aspekten av barer och anpassa oss efter bartender livet efter kursens slut. Vi kan även som ingen annan barutbildning att tillsammans med våran grundkurs erbjuda en vidareutbildning som ger dig ett försprång in i branschen till väldigt bra pris, (se bokning & priser) med boende en vecka helt gratis.

Vårt kontaktnätverk världen över ger vår bemanningspool, där du som elev efter avslutat kurs har förtur till alla de olika jobb ute i Sverige och världen.

Är du klubbägare, restaurangchef eller företagare och behöver duktig personal? Se hit!
Läs mer om vår bemanningspool här. »

Redo för ett minne för livet?

Klicka här för att boka din bartenderutbildning