Barutbildningens mål

Under de senaste 15 åren i Bartenderbranschen har vi insett att yrket Bartender har blivit ett hantverk som förgrenats i många olika stilar. Så många olika stilar och tekniker att det i dagens läge är ett krav av många att gå en barutbildning.

Detta har även gjort att kraven på oss inom utlärning och pedagogik måste ligga i framkant. Vi följer inte bara branschen ifrån alla hörn och kanter, vi lever i branschen och andas den dagligen från alla synvinklar. Vårt mål på Bartenderbolaget är att med vår barutbildning utbilda framtidens bartenders. Oavsett vilken typ av bar du väljer att jobba i, vart som helst i världen, så förbereder vi dig för detta. Vi erbjuder en grundutbildning som även är en plattform för våra vidareutbildningar som kan ge dig ett försprång i denna bransch.

Efter färdig barutbildning kommer vi även erbjuda vår bemmaningspool, där vi kan garantera provanställning och jobberbjudanden kopplat till oss som ingen annan barutbildning kan.

Tillsammans med vårt breda kontaktnät har vi utformat ett sätt att kunna hitta de lediga platserna vart du än skulle vilja jobba i världen.

_33C1985_article

Redo för ett minne för livet?

Klicka här för att boka din bartenderutbildning