Om Bartenderbolaget

Efter flera år av hårt jobb, som har givit oss mycket erfarenhet, kunskaper och idéer, bestämde vi att skapa, vad vi idag kallar Bartenderbolaget – Sveriges första barskola i sälen. Våra arbetsplatser har varit barer med olika koncept runt om i hela världen. Barer som har besökts av olika typer av gäster från alla sorters kulturer.

Tillsammans har vi 30 års kunnande inom alla olika aspekter och barer så som cocktail-, pub-, krog-, restaurang-, piano-, nattklubb-, charter- och hotellbarer. Vi har tillsammans jobbat med utbildning, consulting och utlärning i denna bransch de 5 senaste åren och lärt upp över 2000 bartenders.

Vi har lyssnat på gäster från alla världens hörn, vi har läst på och tagit del av förbättringen som under senaste 10 åren ansetts vara den största utvecklingen i barbranschens historia. Efter dessa år har även vårt sociala kontaktnät breddats, där vi nu samlat ihop dessa och tillsammans kan vi utveckla utbildningar som ligger i framkant. Med dom bästa råvarorna samt god produktkännedom.

Vi har träffat på dryckeskulturer och intresset för att kunna använda bartender yrket som någonting man alltid kan hitta glädje och kunskap i. Är det för att resa världen över, servera polarna hemma på kvarterskrogen, plugga till hjärnkirurg och behöva ett extrajobb, känna att vardagslivet hemma behöver kryddas upp eller helt enkelt välja denna underbara bransch så vill vi kunna erbjuda allt detta. Vi har vigt vårat vuxna liv att varit med i detta inferno av drinkar, koncept och utveckling och vill därför nu ge med oss utav vår tro, tänk och kärlek till att ha världens roligaste yrke, BARTENDER.

Är du nyfiken, men vill se vad andra tycker om vår bartenderutbildning? Se hit!
Läs utlåtanden från tidigare nöjda elever här »

Redo för ett minne för livet?

Klicka här för att boka din bartenderutbildning