Peter Rönnlund

Född och uppvuxen i Umeå. Peter har under sina 10 år i branschen skaffat sig en bred världserfarenhet inom barbranschen. Han kommer senast från att ha jobbat 8 säsonger i Miami och Mallorca som huvudinstruktör för Barskolan Academy där han utbildat flera tusen elever. Peter startade sin karriär 2005 som diskplockare, sedan skaffar han sig en bartenderutbildning i Stockholm, åker sedan tillbaka till sin hemstad Umeå där han jobbade som bartender på olika barer.

Efter ett tag valde Peter att flytta till Uppsala för att följa några av sina mentorer och fortsätta vägen som bartender på olika barer i Uppsala.

2008 fick han chansen att åka till Thailand för att vara med och driva Grabbarna Grus Beachclub och White Room under åren 2008-2010.

Mellan åren 2010-2014 agerade sedan Peter ansvarig för kursplanen och dess utveckling med Barskolan Academy.

Under denna tid har Peter även gjort olika uppdrag som konsult över hela Sverige. Han har varit med och designat baren samt hade rollen som barchef för Terrassen Kök & Bar under 2011.

Andra uppdrag har varit marknadsföringsturneer inom barbranschen och utbildat bartenders över olika delar Sverige.

Nu kommer Peter in Bartenderbolaget med sin breda erfarenhet inom lärarpedagogik, kunskap inom alla olika aspekter och stilar av bartending.

Kontaktuppgifter