Destinationer

Bartenderbolagets utbildningar är av världsklass på din favorit sommar- eller vinterdestination. Kombinera din bartenderutbildning med skidåkning i Sälen eller karibiskt klimat på Miami Beach. Som enda skandinaviska utbildning i USA har vi ett Study Abroad Bartenderprogram som erbjuder dig en internationell utbildning. Eller kom till Sälen och utbilda dig hos Sveriges främsta inom bartending och praktisera på Sveriges kändaste nattklubb vintertid, Ice nightclub.
Miami:

Sälen:


Kurslokaler

BartenderBolaget i Sälen håller sina kurser på Hotel Bügelhof och nattklubben ICE som just nu är en av Fjällvärldens hetaste nattklubbar med ca 70.000 unika besökare per säsong. ICE levererar artister av Sveriges topp elit såsom Petter, Ison & Fille, Timbuktu, Veronica Maggio, Daniel Adams Ray, Mustasch och Dead By April m.f. Lokalen är I absolut högsta kvalité och är nyrenoverad inför kommande vinter säsong.
I Miami håller vi till i kända Ivy Nightclub som endast är ett stenkast från boende och strand. Med kända artister som Chris Brown är Ive Nightclub en av de populäraste klubbarna på Miami Beach. Undervisningen sker Måndag – Fredag

Boende
Elevboendet i Sälen ligger uppe i Lindvallen med 5 min gång till våra kurslokaler. Detta betyder att du har även lika nära till backen, matvarubutik och hela hjärtat av Sälen, Sälfjällstorget.

Det är en klassisk ”alpstuga” med 2 st lägenheter som är identiska där allt som behövs för en trevlig vistelse i Sälen finns. De har även bastu i båda lägenheterna!

I Miami erbjuder vi ett underbart Hostel vid namn Miami Beach Bikini Hostel där man kvarteras in i rum och delar på kök och duschar. Med gångavstånd till kurslokal, strand, shoppinggator är det perfekta läget i South Beach.

Praktik i Sälen:
Vi kommer att erbjuda praktik 7 dagar i veckan på Harrys i deras restaurangbar och på Sälen Stugan Original.

http://www.salenstuganoriginal.se
http://harrys.se/salen/
http://ivynightclubmiami.com/

Redo för ett minne för livet?

Klicka här för att boka din bartenderutbildning