Barskolans bemanningspool

Att direkt efter kurs bli utkastad i denna breda bransch kan ibland vara svårt och lätt att komma vilse. Vi på Bartenderbolaget tror väldigt mycket på sammanhållning som menas med att när kursen är klar kunna känna att man alltid kan vända sig till oss med frågor, hjälp & tips. Vi har själv varit där och vet hur viktigt det är att ha en mentor eller vägledare. Vi har själv haft turen att få ha med oss goda mentorer under vägen vill därför inte bara vara instruktörer utan även goda förebilder och mentorer för er.

Förutom det vill vi även hjälpa folk på vägen genom att ha en bemanningspool där vi genom kontakter och leverantörer kan erbjuda provjobb eller ibland även möjlighet till fasta jobb. Bartenderjobb är ett utav de jobb som det finns flest utav just för att det anses vara ett säsongsjobb och därför gäller att veta när man ska vara på plats, vad man ska säga och hur det går till för att anpassa sig efter den baren och där kommer vi finnas för att erbjuda er platser som ska passa just er.

Mot företag & events

Behöver ni bartenders till er bar, event eller företag?
Vi på Bartenderbolaget har under längre tid jobbat med utbildning, examinerat över 2000 bartenders och kan med garanti utlova kvalitet och att bartendern blir anpassad just efter eran bar, event eller företagsevent.

Behöver ni konsulting gällande merförsäljning, personalhantering, drink- & spritkunskap, anpassning av bar mot klienter eller bara generalla frågor och tips?

För mer information kontakta oss på info@bartenderbolaget.se eller ring +46 18 12 77 99

Kontakta oss

Redo för ett minne för livet?

Klicka här för att boka din bartenderutbildning